Wie zijn wij?

Opgegroeid in Zaltbommel, woon ik al weer sinds 1998 in Arnhem en later in Velp. Hier woon ik samen met mijn vrouw, dochter en 2 zoontjes.

Direct na mijn HTS-opleiding bouwkundige bedrijfskunde ben ik bijna 20 jaar werkzaam geweest als calculator, werkvoorbereider, uitvoerder en projectleider bij 3 (middel)grote aannemersbedrijven. Het grootste gedeelte van deze periode was ik verantwoordelijk voor kleine tot grote projecten van calculatie tot oplevering.

Hierin heb ik veel ervaring in opgedaan met name verbouw, renovatie en onderhoudswerken. Mede door mij uitgevoerde grote verbouwingen van mijn eigen woning, weet ik goed wat het voor klanten betekend om bouwwerkzaamheden te laten uitvoeren.

Sinds januari 2015 ben ik gestart met ThedingaBouw. Veel aandacht voor de klant, meedenken, goede kwaliteit van werk, snel antwoord geven op vragen en duidelijke afspraken maken en nakomen. Dat is waar ik voor wil staan.

ThedingaBouw is een kleine organisatie met een kleine groep vaste vakmensen in vaste dienst.

Daarnaast werken wij samen met een aantal vakmensen, leveranciers en bedrijven, waar wij al jaren ervaring mee hebben. Daardoor kunnen wij een goede kwaliteit garanderen. En niet onbelangrijk een scherpe prijs.